ALGEMENE VOORWAARDEN

Algemene voorwaarden van Naturisten Bed & Breakfast De Buizerd.

Wij heten u van harte welkom bij Bed & Breakfast de Buizerd te Zeewolde en verzoeken u zich op de hoogte te stellen van deze algemene voorwaarden.

Met het aangaan van een gemaakte reservering worden deze algemene voorwaarden van kracht.

Hoofdgast.

De persoon die bij Bed & Breakfast De Buizerd heeft gereserveerd middels een boekingsaanvraag https://www.bed-en-breakfast.nl/benb/flevoland/zeewolde/naturisten-en-wellness-benb-hotel  , contactformulier, e-mail of telefonisch contact.

De hoofdgast dient 18 jaar of ouder te zijn en is verantwoordelijk voor zijn of haar mede gasten en dient een vaste woon - of verblijfplaats te hebben. Een reisverzekering en aansprakelijkheidsverzekering.

Beheerder.

De persoon die als eigenaar van B&B De Buizerd of namens de eigenaar van B&B De Buizerd  Bed & Breakfast beheert. Jerry en Ilse 

Derden.

Ieder andere die nog geen gast is.

Contact & Reserveringen.

Rechtstreeks via: 
https://www.bed-en-breakfast.nl/benb/flevoland/zeewolde/naturisten-en-wellness-benb-hotel 

Annulering. zie  punt 4.

Het herroepen of ontbinden van de definitieve reservering binnen de daarvoor geldende termijn.

U dient zorg te dragen voor een annulerings- en/of reisverzekering.

Restitutie, voucher zie punt 4

Verblijf.
De gehele periode gelegen tussen inchecken en uitchecken.

Contactgegevens.

Bed & Breakfast De Buizerd

Jerry en Ilse Visser

Wielseweg 3 BU11

3896 LA Zeewolde

06-11882847

Website:  http://www.naturistenbedenbreakfast.com of  www.bedenbreakfastdebuizerd.com
 

E-mail :
jvfunstory@outlook.com

Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Wij gaan netjes om met uw gegevens en privacy

Op 25 mei 2018 is de nieuwe wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) ingegaan. Dit is een nieuwe privacywet van de Europese Unie. De wet was aan vernieuwing toe, omdat de technologische mogelijkheden en het (online) dataverkeer enorm zijn toegenomen. Doel van deze wet is het verbeteren van de privacy van personen. Dus ook die van u!

Netjes omgaan met uw persoonsgegevens

De AVG brengt meer en andere verantwoordelijkheden met zich mee voor organisaties die werken met persoonsgegevens bestanden. Dit geldt dus ook voor www.bed-en-breakfast.nl en andere partijen waar wij werk aan uitbesteden. Wij kunnen ons werk niet goed doen zonder het verzamelen en verwerken van uw persoonlijke gegevens. Wij verzamelen echter alléén persoonsgegevens die wij daarvoor nodig hebben.

In onderstaande privacyverklaring kunt u lezen welke gegevens we verzamelen, waarom we dat doen, en hoe lang we deze gegevens bewaren.

De Autoriteit Persoonsgegevens

De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) houdt toezicht op de naleving van de privacywetgeving. De AP staat voor het grondrecht op bescherming van persoonsgegevens. Op hun website geeft de AP veel informatie over de AVG. Bekijk bijvoorbeeld de algemene informatie over de AVG of de AVG in een notendop.

Privacyverklaring versie: 28 mei 2018

Uw privacy is voor ons van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat uw gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we allemaal doen met informatie die we over u te weten komen.

Als u vragen heeft, of wilt weten wat we precies van u bijhouden en waarom, neem dan contact op met ons.

 

1.Bed & Breakfast De Buizerd    

 

1.1

Bed & Breakfast De Buizerd  is beschreven op de websites

http://www.bedenbreakfastdebuizerd.com

 https://www.facebook.com/BedenBreakfastBuizerd11/?ref=bookmarks

https://twitter.com/JVfunstory

https://www.instagram.com/ivisser_13/


Deze websites zijn  met de grootste zorg samengesteld maar er kunnen verschillen zijn tussen de op de website gepresenteerde tekst en/of foto’s en de actuele situatie bij https://www.bed-en-breakfast.nl/benb/flevoland/zeewolde/naturisten-en-wellness-benb-hotel ten tijde van het bezoek door onze gasten.

Er kunnen door de gasten geen rechten worden ontleend aan dergelijke verschillen.

1.2

Alle kamers zijn geschikt voor twee personen.

Zijn voorzien van koelkast, koffie en thee faciliteiten, kookgelegenheid, televisie, gratis wifi, netflix.

Extra opklapbed optioneel bij te boeken, tegen een meerprijs. Het opklapbed is te reserveren voor alle personen vanaf 3 jaar tot -16 jaar en wordt geplaatst op de gereserveerde kamer.

Voor kinderen onder de drie jaar is een kinderbed en badje op standaard gratis aanwezig, geef dit aan bij uw reservering.

 (matras en beddengoed kinderbed zelf meenemen i.v.m. de hygiëne.

Matras van het opklapbed is niet dezelfde kwaliteit als de matrassen van onze vaste bedden.

*Kinderen tot 16 jaar mogen niet alleen in de B&B of jacuzzi en tuin verblijven.

U dient altijd aanwezig te zijn en bent zelf verantwoordelijk voor hun welzijn.

Om de rust en privacy van onze gasten te garanderen, mag u geen visite uitnodigen bij de B&B. Natuurlijk kunt u wel afspreken bij de gezellige horeca, mocht uw visite ook willen zwemmen of naar de sauna dan dienen zij een dag kaart bij de receptie van Flevo-Natuur aan te schaffen. 


Huisdieren kunt u helaas niet meenemen, dit uit oogpunt van hygiëne.

1.3

Op de dag van aankomst zijn de kamers vanaf 15.00 uur voor u beschikbaar en kunt u tot 20.00 uur bij ons terecht.

Bij aankomst dient u zich aan te melden via de whatsapp, telefoonnummer 06-11882847.

Aankomsttijden zijn richttijden, mocht u echter veel later arriveren, dan kunt u na overleg met de eigenaren een sleutelkluiscode ontvangen via de email of whatsapp, zodat u de kamersleutel in ontvangst kan nemen. Deze code wordt na elke gebruikende gast gewijzigd.
Indien u niet op de aangegeven tijd aanwezig kunt zijn, wilt u dit dan zo spoedig mogelijk aan ons kenbaar maken.

In verband met het schoonmaken van de kamers  dient u deze op de dag van vertrek vóór 11.00 uur te verlaten, tenzij anders overeengekomen. Bij vertrek van de B&B dient u koelkast leeg te maken en afval te deponeren bij de gratis afval container op de centrale parkeerplaats van Flevo-Natuur, deze staat achterin bij de containers.     U kunt hier het afval gescheiden aanleveren.

1.4

Het vooraf gereserveerde ontbijt wordt geserveerd kan tussen 08.00 uur en 09.30 uur in de B&B aan de buitenbar, u wordt verzocht om de keuken en kitchenette na gebruik te allen tijde schoon achter te later.
Bij mooi weer is er de gelegenheid om buiten in de tuin  te ontbijten.

Afwijkende tijden voor het ontbijt zijn alleen in overleg met ons bespreekbaar.

Heeft u speciale wensen voor het ontbijt,  glutenvrij, zoutarm, vegetarisch etc.etc, wilt u dit dan aangeven als u de reservering bij ons maakt. Hiervoor vragen wij wel een extra toeslag per persoon, afhankelijk van uw wensen.

Het is  mogelijk om dit alsnog bij aankomst bij te reserveren.

 1.5  Huisregels. 

De Flamingo suite en Romantico suite van de B&B  beschikken beide over een privé sanitair en kookgelegenheid. 

Alleen in de centrale ingang naar beide suites word je geacht de 1.5m maatregel in acht te nemen.

Je hebt  gebruik van een privé gedeelte in de tuin, gekoppeld aan je gereserveerde kamer

Bij B&B De Buizerd is het tarief inclusief gebruik van parkentree Flevo-natuur, badhanddoeken en badjas, jacuzzi, dompelbad. In verband met het milieu, vragen wij je rekening te houden met aanbieden van het wasgoed. Wil je schone handdoeken, gooi je  handdoek in wasmand, kan de handdoek nog een keer gebruikt worden, neem deze mee naar uw kamer.

Bij de suites zijn buiten rekjes aanwezig om de handdoeken te laten drogen. 

De water wellness wordt ingezet naar idee van de openbare sauna, wanneer beide suites bezet zijn wordt van je verwacht elkaar de ruimte van wellness gebruik te geven. Wij maken de water wellness dagelijks  schoon en beheersen de waterkwaliteit controle. 

Handdoeken of kledingstukken, privé eigendommen niet in het wellness gedeelte laten liggen.

Kussens gebruik in je privé lounge tuin, er wordt van je verwacht deze naar binnen te halen of droog weg te leggen in de bijbehorende kisten elke avond. 

1.6

Auto

U geeft bij de reservering uw kenteken door bij de B&B De Buizerd.

 De auto wordt dan via het centrale systeem van Flevo-Natuur herkend.

U kunt dan bij aankomst en vertrek door de slagboom.

De auto moet worden geparkeerd op de centrale P terrein van Flevo-Natuur park en geschiedt geheel op eigen risico. U dient de auto na het lossen direct naar de centrale parkeerplaats te brengen, het park is auto luw.

1.7

Te Huur

E Bikes fietsen kunt u huren € 20,00 per dag per fiets via de B&B, geef dit van te voren aan bij uw reservering, wij zorgen dan dat de fietsen voor u gereed staan. U dient in het bezit te zijn van een W.A aansprakelijkheid verzekering.

Scootmobiel kunt u huren € 20,00 per dag via de B&B, geef dit van te voren aan bij uw reservering, wij zorgen dan dat de scootmobiel voor u gereed staat. U dient in het bezit te zijn van een W.A aansprakelijkheid verzekering.1.8

Bij aankomst stelt de beheerder van de B&B u eerst op de hoogte hoe de ruimtes bij Bed  & Breakfast  beschikbaar en bruikbaar zijn. Zoals, entree, toiletten ( sani broyeur) badkamers, tuin en gebruik jacuzzi.

Het buitenterrein heeft ook afscheidingen van gemeenschappelijk en privégebruik, het wordt zeer op prijs gesteld de privégedeeltes niet te betreden.

2. Prijzen.

2.1

De prijzen van de kamers zijn beschreven op onze website : 
https://www.bed-en-breakfast.nl/benb/flevoland/zeewolde/naturisten-en-wellness-benb-hotel

Of via andere boekingskanalen.

Prijzen zijn inclusief, gebruik van handdoeken en beddengoed, water en elektriciteit, parkfaciliteiten.

2.2         

De prijzen zijn exclusief kosten van toeristenbelasting, algemene servicekosten of andere meerprijskosten en toeslagen bijzondere wensen van onze gasten.

De prijs kan variëren vanwege, speciale kortingsacties, gastwensen, seizoenperiode en jaarlijkse inflatie.

2.3

Prijzen van Bed & Breakfast B&B De Buizerd zijn steeds vrijblijvend en geschieden onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.

2.4
Vervroegde aankomst of verlenging van de kamer kan vooraf in overleg met de beheerder van de B&B. 

Qua prijs/ betaling / annulering / reservering -in en / of uitchecken gelden hier afwijkende voorwaarden voor.

Informeer hierna bij uw gastvrouw of gastheer.

2.5
Alle vermeldingen op onze websites worden geacht te goeder trouw te zijn verstrekt en geschieden steeds onder voorbehoud van tussentijdse aanpassingen.

Bed & Breakfast De Buizerd  is niet aan kennelijke fouten op haar websites gebonden.

Bed & Breakfast De Buizerd is niet aansprakelijk voor wijzigingen die betrekking hebben het beleid van Flevo-Natuur m.b.t. zwembad, sauna, covid-19 maatregelen. 
 

3. Reservering en betaling.

3.1

Reserveren geschiedt per reserveringsformulier via de website:
 https://www.bed-en-breakfast.nl/benb/flevoland/zeewolde/naturisten-en-wellness-benb-hotel

Of via andere boekingskanalen.3.2

Na een gemaakte reserveringsaanvraag ontvangt u van ons zo spoedig mogelijk bericht met daarin de betreffende gegevens en of de gewenste kamer nog voor u beschikbaar is. Eventuele aanpassingen in bedragen worden door B&B ingevuld. Bijvoorbeeld bij korting acties, arrangement, voucher, vervroegde aankomst of verlenging etc.

U dient deze gegevens te controleren en te bevestigen binnen 24 uur door de e-mail terug te sturen naar
naturistenbedenbreakfast@outlook.com of op andere wijze schriftelijk te bevestigen.

Als beide partijen de reserveringsaanvraag hebben bevestigd wordt de boeking definitief en gelden de annuleringsvoorwaarden. 

Mochten wij na 24 uur geen bevestigingsmail van u hebben ontvangen, of minimaal 50% van de aanbetaling dan wordt de reserveringsaanvraag alsnog per direct geannuleerd. Dit om teleurstelling voor onze andere gasten te voorkomen.


 

3.3

Na de bevestiging van beide zijde, dient u de (aan)betaling per direct , zijnde vijftig procent (50%) van het totaalbedrag, over te maken naar bankrekeningnummer:  NL95RABO0331193302 t.n.v. Bed en Breakfast De Buizerd, o.v.v.  kamernaam en reserveringdatum. Of via de andere boekingskanalen.


*Uitzondering van bijzondere evenementen, festivals, last-minute, 1 dag verblijf.
  U dient vooraf het gehele bedrag te betalen, gelijk na de reservering.

Het "resterende" openstaande bedrag kunt u ook betalen via een betaalverzoek van de Rabobank.

Mocht er onverhoopt na de afgesproken termijn niets zijn ontvangen, dan komt de gemaakte reservering per direct te vervallen.

U ontvangt hierover van B&B De Buizerd een bevestiging van annulering.

3.4

​Korting of Cadeau bon.

​Cadeau bon of korting bon dienen binnen 1 jaar tijd van de factuur datum verzilverd te worden of een vooruit geplande datum vast te leggen binnen het jaar van factuur datum.


​De cadeaubon is over te dragen aan derde.

De korting bon is niet overdraagbaar aan derde.

Voor kadebonnen en no- show of annulering gelden de annulering voorwaarden.​

4. Annuleringsvoorwaarden.

4.1  Reis en annuleringsverzekering  afsluiten: 

https://www.anwb.nl/verzekeringen/annuleringsverzekering

https://www.anwb.nl/verzekeringen/thema/corona-wat-is-verzekerd

Informeer vooraf bij uw reisverzekering hoe deze omgaat met de COVID-19 annuleringen!
Wanneer een definitieve reservering voor de Bed & Breakfast is gemaakt en bevestigd, geldt voor annulering van die reservering het navolgende:

U geeft tijdig in de annuleringsmail aan waarom u wilt annuleren. 

We proberen ten alle tijde mee te denken/leven met onze gasten, maar we hebben ook zakelijke onkosten bij een annulering. U kunt eerst proberen de reis door te verkopen aan iemand anders ( derde met goedkeuring van de Bed en Breakfast) of we kunnen een voucher aanbieden gelijk aan de geboekte periode.

Restitutie onder bepaalde voorwaarden. 

Geld terug (restitutie) via annulering, is alleen bij een sterfgeval of opname in ziekenhuis door een gast die zou verblijven bij ons. 

 

Bij  een annulering vragen we de reisverzekering gegevens zodat we gedekt zijn omtrent de geleden 

schade van uw annulering.  U heeft een reisverzekering en deze kan het afhandelen met u en ons.

 

https://www.geld.nl/reisverzekering/service/annuleren-van-vakantie

 COVID-19 Annuleren

Het betreft een corona annulering, dan hebben wij en uw verzekering een negatief reisadvies nodig van uw arts of anders wettelijk gerechtigd .

Een geldig bewijs dat u positief  bent getest (PCR test) of iemand anders uit uw gezin, ( u gaat in thuisquarantaine) waardoor u helaas niet op vakantie mag gaan tot maximaal 10 dagen voor aankomstdatum.

-             Bij annulering door COVID-19 dient u ook bij uw reisverzekering een dokters verklaring te kunnen overleggen.

Probeer de reis eerst aan derde aan te bieden of vraag een voucher aan. 

* 5 dagen of minder voor de aankomstdatum annuleren bedragen de annuleringskosten

100 %

-            Bij annulering door COVID-19  

* 6 dagen tot 9 dagen voor de aankomstdatum bedragen de annuleringskosten 75%.

_           Bij annulering door COVID-19 

*  10 dagen voor de aankomstdatum bedragen de annuleringskosten 50%.  

 

Bij een bestaand  of nieuw negatief  landen "reisadvies"  is het uw verantwoording van reserveren, heeft u  gereserveerd maar komt u bij nader inzien liever niet, maar u bent ook niet ziek, dan zijn de kosten meestal voor uw rekening.


 Normaal Annuleren:  * probeer de reis eerst aan derde aan te bieden of vraag een voucher aan. 

-              Bij annulering meer dan 1 maand  (30 dagen) van te voren  25%  annuleringskosten

-              Bij annulering vanaf  29 dagen tot 10 dagen voor de aankomstdatum bedragen de annuleringskosten 50%.

-              Bij annulering van 9 dagen tot 6 dagen voor de aankomstdatum bedragen de annuleringskosten 75%.

-              Bij annulering van 5 dagen of minder voor de aankomstdatum bedragen de  annuleringskosten 100 %.

Om eventueel in aanmerking te komen voor teruggave van het betaalde bedrag dient u de annulering zo spoedig mogelijk per e-mail aan ons door te geven. Vergeet niet direct uw reisverzekering in te schakelen, deze kan de annulering aan ons bevestigen. Na overleg zal het bedrag minus annuleringskosten worden terug gestort. 
Bij voortijdig vertrek, ongeacht de reden vindt geen restitutie plaats, annuleringskosten bent u ook verschuldigd als u niet komt opdagen. (No Show)

 

4.3

Bed & Breakfast De Buizerd kan de reserveringsovereenkomst opzeggen in de volgende gevallen: in geval van overmacht, natuurramp, buitengewone weersomstandigheden, brand, overlijden van de eigenaren of familie, ziekenhuisopname of onaangekondigde verkoop/ faillissement.

 

*De reis van u moeten verzetten door middel van een voucher, mochten de eigenaren Covid-19 hebben.

In één van deze gevallen zal de eigenaar de gast zo spoedig mogelijk een alternatief aanbod doen toekomen.

Is dit niet mogelijk of accepteert de gast het aangeboden alternatief niet, dan zal terug storting van het volledige bedrag plaatsvinden, wanneer mogelijk.

Bij wangedrag bij de B&B, tegenover andere gasten of op het gehele park wordt u verzocht per direct de B&B en het park te verlaten. 
 

Enige andere schade ten gevolge van de opzegging zal niet door de eigenaar worden vergoed.

5. Klachten.

5.1

Wij proberen uw verblijf zo aangenaam mogelijk te laten verlopen.

Ondanks onze goede zorgen, is het toch mogelijk dat u een klacht of opmerking heeft.

Om die naar behoren te kunnen oplossen vragen wij u om dit zo spoedig mogelijk aan ons kenbaar te maken ter plekke, via mail of telefonisch contact.

6. Aansprakelijkheid.

6.1

Bed & Breakfast De Buizerd  kan niet aansprakelijk worden gehouden voor door de gast of derden ten gevolge van het verblijf in Bed en Breakfast De Buizerd geleden algehele schade, de gast vrijwaart Bed & Breakfast De Buizerd tegen alle aanspraken dienaangaande.

Bed and Breakfast De Buizerd is niet aansprakelijk voor storingen in en om de accommodatie zoals storingen en uitval van stroom, Wifi , watervoorzieningen en technische installaties als ook niet of ontijdig aangekondigde bouw en/of wegwerkzaamheden in de nabijheid van Bed & Breakfast De Buizerd.

6.2

Door Bed & Breakfast  De Buizerd wordt geen aansprakelijkheid aanvaardt voor verlies, diefstal, schade of persoonlijke ongevallen, veroorzaakt aan personen en/of goederen tijdens of ten gevolge van het verblijf van  Bed & Breakfast De Buizerd.

6.3  Schade, schoonmaak en breuk.

De hoofdgast genoemd in de reserveringsbevestiging is verantwoordelijk voor een ordelijke gang van zaken in en om de Bed & Breakfast De Buizerd en het park regelement in acht te nemen.

 *Park regelement downloaden via http://www.flevonatuur.nl .

Er dient zorgvuldig met de eigendommen van de B&B te worden omgegaan, de B&B dient dan ook netjes en fatsoenlijk te worden achtergelaten.

Na elke gast volgt een controle van: werkfuncties van alle apparatuur in en rondom de b&b.

U betrekt uw suite met werkzame en gecontroleerde apparatuur en toiletten. 

* Flamingo suite heeft een SANIBROYEUR toilet, lees voor gebruik de uitgebreide beschrijving. 

Mocht blijken dat iets niet naar behoren functioneert, meld dit direct. (binnen een half uur na aankomst)

 

* Na elke gast volgt een grote schoonmaak van de gehele b&b locatie die verhuurd is geweest. 

Mocht u toch iets niet schoon vinden, meld dit direct. (binnen een half uur na aankomst)

Dit geldt voor het gebruik van de Bed en Breakfast zoals:  de toiletten, de keuken, de huiskamer, (gemeenschappelijke ruimte) , de binnen- buitenruimte en het buitenterrein van Bed en Breakfast De Buizerd.
 

Mocht achteraf na het uitchecken toch blijken dat er spullen vuil of kapot te zijn achtergelaten en dit is niet aan de eigenaar gemeld, dan volgt alsnog de rekening voor de gemaakte extra schoonmaak, reparatie- en/of vervangingskosten.
 

Schade veroorzaakt door de gast : Grote reparatie- en/of vervangingskosten dienen door de gast onmiddellijk aan de eigenaar op diens eerste verzoek te worden vergoed. Na uitchecken volgt altijd een gebruik controle, u kunt dus achteraf altijd aangeschreven worden bij schade van de door u gereserveerde ruimtes. 

 

Het is niet toegestaan in de openbare ruimtes intimiteiten te hebben hieronder valt de tuin, alle wellness baden, bij de B&B en op het park.  U kunt hier op aangesproken worden. 

 

Muziek is gezellig,  hou rekening met de andere gasten is het storend dan wordt u verzocht de muziek te dempen. 

7. Veiligheid.

7.1

In verband met uw eigen veiligheid en dat van de Bed & Breakfast  De Buizerd is het verboden om binnen in de B&B te roken of open vuur te gebruiken.

Roken alleen toegestaan in de tuin niet onder overkapping. Rondom de Bed & Breakfast De Buizerd u wordt verzocht geen as of rookafval te deponeren in de tuin of afvalbakken. Er staan asbakken in de tuin. 


Het misbruik van brand/blusmiddelen/rookmelder/koolmonoxide/alarm/kachel dan wel het onklaar maken is niet toegestaan.

De duurzame en ecologische kachel in de huiskamer van de Romantico suite moet worden gevuld met palletkorrels door de gasten van de Romantico suite. 

Het instellingspaneel van de kachel mag niet door gasten bediend worden. De instellingen van de kachel en het warm watersysteem zijn cruciaal en zo ingesteld dat het uw veiligheid niet in geding komt.

 

(De cv’s op de kamers en gekoppelde ruimtes mogen aan en uitgedraaid worden al naar gelang uw wensen)

7.2

Andere voorzieningen dienen met zorg en overeenkomstig de bestemming te worden gebruikt door de gasten van de B&B.

De veiligheid van eventueel een (klein) kind dient door de ouders of begeleiders gewaarborgd te zijn.


Denk hierbij dan aan de  -  jacuzzi, omliggende autowegen, speeltuin, zwembad, sauna, speel vijver, of tijdens evenementen.

 

Kinderen tot 16 jaar mogen niet alleen in de b&b verblijven of gebruikmaken van de wellness zonder toezicht. 

*Covid 19  bepalingen,  u wordt verzocht bij aankomst een gezondheidscheck in te vullen zolang het door

de overheid gewenst is tevens het overnachtingsformulier,

Na een maand worden deze gegevens vernietigd. 


7.3  Bij vertrek:

 

Uw afval en lege flessen neemt u mee naar de parkeerplaats waar dit gratis en gescheiden kan worden gedeponeerd,  vuilniszakken zijn aanwezig. De afwas is door u bij vertrek gedaan. 

Het beddengoed mag u afhalen, kussenslopen, dekbedhoes, onderlakens.

Badjassen en handdoeken kunt u in de wasmand buiten deponeren. 

Uw suite laat u zo schoon mogelijk achter. 

 

8. Slotbepaling.

8.1

Voor zover in regels van internationaal privaatrecht niet anders bepaald, is op de onderhavige voorwaarden uitsluitend Nederlands recht van toepassing. Niet Nederlandstalige gasten worden geacht akkoord te zijn met de algemene voorwaarden.

8.2

Alle geschillen voortvloeiende uit de gebruikersovereenkomst of deze voorwaarden zullen in eerste aanleg worden beslecht door de bevoegde rechter in Nederland, voor zover de regels van internationaal privaatrecht niet anders bepalen.

8.3

Geen van de partijen kan haar rechten en verplichtingen aan derden overdragen voor zover in de onderhavige voorwaarden niets anders is bepaald.

8.4

Indien en voor zover enige bepaling in de gebruikersovereenkomst en de onderhavige voorwaarden nietig mocht blijken, blijven de overige voorwaarden in stand en wordt het nietige artikel aldus geacht te zijn geconverteerd dat het in overeenstemming met de kennelijke bedoelingen van partijen wordt gebracht.

 

Mochten er verder nog vragen of opmerkingen zijn dan horen wij dat graag!

Vriendelijke groeten,

Jerry en Ilse Visser

 

Bed & Breakfast DE Buizerd - 06-11882847

2021%20nudist_edited.jpg
  • milieu_edited
  • blootkompas-logo-vierkant-wit-2
  • images
  • Booking.com
  • Facebook Social Icon
  • Instagram