• De Romantico suite , of  het Solo Tú arrangement (tot2 pers.)

 • Beschikt over een luxe slaapkamer, een heerlijk opgemaakt tweepersoons hotelbed, een huiskamer, gratis wifi, smart tv  in de huiskamer met o.a. Netflix, koffiemachine Senseo + waterkoker, koelkast, sapcentrifuge, tostiapp. ruime keuken met 4 pits inductie kookgelegenheid, privé toilet, luxe douchecabine en een badkamermeubel met verlichte make-up spiegel. keukendoeken, wc papier, keukenrol

 • Badjassen (tot XL) en badhanddoeken aanwezig.

 •  

 • De Flamingo suite, 1 of 2 personen

 • Beschikt over een slaapkamer en-suite badkamer met inloopdouche en privé toilet, een heerlijk opgemaakt tweepersoons hotelbed, koelkast, knusse  verwarmde tuin-huiskamer Het Tiny House;  inclusief volledig uitgeruste kitchenette met 2 pits inductie kookgelegenheid, gratis wifi, smart tv met o.a. Netflix, koffiemachine Senseo+ waterkoker en tosti apparaat, keukendoeken, wc papier, keukenrol sapcentrifuge. Badjassen (tot XL) en badhanddoeken aanwezig.

                                           Chalet Compleet  2 slaapkamers  geschikt tot 4 personen. -----

 

 

 

 

 

Alle tarieven zijn exclusief 

 • Toeristenbelasting € 3,00 p.p.p.n. wordt betaald bij aankomst.

 • Optie ontbijt standaard € 10,50 of  uitgebreid € 15,00

 • kan bij aankomst of tijdens je reservering aangevraagd worden.

 • Verplichte service kosten. 

 • Servicekosten € 32,50 per boeking 1 tot 7 dagen per kamer.   

 • (servicekosten bij tweede kamer Solo tú of tweede week € 29,50)    

 • Gasten ontvangen tijdens je verblijf in de B&B zonder toestemming niet toegestaan.           ​

                           
Vervroegd inchecken B&B, als mogelijk 13:00 uur           € 25,00
Verlenging uitcheck B&B, als mogelijk  13:00 uur            € 25,00

Verlenging op vertrek dag, als mogelijk tot 20:00uur      € 45,00

 

(romantico)
*Kinderbedden tot 5 jaar GRATIS

uit te breiden met 1 pers. vouw-bed in de living

 

Tip!  Het park is auto luw, heb je alleen een rijdbare koffer bij je kom dan lopend naar de B&B toe. Kom je met de auto het park op, geef je kenteken bij reserveren meteen door,  blijf op de stenen weg staan je bagage plaats je onder de overkapping en breng meteen de auto naar de grote parkeerplaats. 

Saunaplein en zwembaden, activiteiten en evenementen op Flevo-Natuur zijn gratis toegankelijk voor B&B gasten, door middel van het exclusieve polsbandje wat je bij aankomst om krijgt bij de B&B is het duidelijk dat je als gast in de B&B verblijft, hierdoor is een NFN-kaart niet verplicht.  Om misbruik van onze goede naam en samenwerking met Flevonatuur  te voorkomen is het verplicht het bandje gedurende je verblijf te dragen. Bij uitcheck wordt deze weer verwijderd. 

Sinds 7 mei 2022 zijn dag gasten na het kopen van dagkaart en registratie van hun NFN kaart welkom op het  Flevo-Natuur park. 

Op vakantie is het geweldig als je een leuke tijd beleeft. Bij Naturistencamping Flevo-Natuur worden veel activiteiten georganiseerd. Niet alleen voor de kinderen, maar ook voor de volwassenen! 

Recreatieprogramma voor kids en jeugd in de voorjaarsvakantie, Hemelvaart, Pinksteren, zomervakantie: week 28 t/m 35, Herfstvakantie en Kerstvakantie.

 

Evenementen bij Naturistencamping Flevo-Natuur!

Bij Naturistencamping Flevo-Natuur hoeft niemand zich te vervelen! Naast een uitgebreid recreatieprogramma bieden ze heel veel leuke activiteiten zoals bijvoorbeeld:

- Markten
- Eiland Bios
- Huttenbouwfeest

- Musical 

- Spooktocht
- Schuimparty
- Silent Disco
- Garden Sale
- Light Walk
en nog veel meer!