Bij Naturisten Bed en Breakfast de Buizerd bieden we tal van voorzieningen en services aan om je

verblijf tot een waar genoegen te maken. We doen ons uiterste best om comfort en gemak te combineren,

zodat we je de aandacht en luxe kunnen geven die je verdient. Dankzij onze onberispelijk en duurzame accommodatie, garanderen wij dat je hier een aangename ervaring zult beleven. Ontdek wat we allemaal te bieden hebben.

                               

We zijn geen standaard Bed en Breakfast.

Bij ons zijn er genoeg keuzes je hoeft niet van het park af of de tuin uit om leuke of relaxte dingen te ondernemen. Buiten de twee mooie suites, die gesitueerd zijn om ontspannen vakantie te vieren, is er zoveel meer aanwezig.

Uitgebreide keuken of praktische kitchenette, een privé loungeruimte los van je slaapkamer, privé sanitair, de privétuintjes gekoppeld aan je suite met ligstoelen en lounge set, handdoeken en badjassen. Je gaat je zeker niet vervelen, er is gratis wifi en ruimte om te relaxen in de tuin. Lees eindelijk dat boek eens uit, geniet van de warm water Wellness in de tuin, maak massage behandelingen op afspraak, daarbij zijn er tevens een tal van activiteiten die het naturistenpark, de horeca of winkel organiseert.

Genoemde tarieven, inclusief gebruik van de faciliteiten in en rondom je suite, wellness:  jacuzzi  warm, dompelbad koud, massagedouche cabine, parkentree voor sauna's en zwembaden.

Servicekosten Algemeen:

2 grote handdoeken, 2 kleine handdoeken, vaatdoek, afwasborstel, afwastabletten, theedoek, handdoek, gastendoek in toilet, opgemaakt bed, badjassen, schoonmaak, toilet papier, keukenrol, vuilniszak, ecologisch warm water voorziening, was-service en dagelijks onderhoud wellness-plein € 32,50 per reservering per kamer 1-7 dagen. 

  • Pak alleen je koffer uit,  badjas hangt al voor je klaar, het bed is  netjes opgemaakt, fris gewassen badhanddoeken liggen in je privé badkamer, keukenpakket, zet een kopje koffie of thee, een goed gevulde minibar, zelfs toiletpapier is aanwezig.

  • Het relaxen kan direct beginnen. Lunch of dineer gezellig in de B&B,  alle maaltijden zijn te bestellen bij ons en het restaurant, dineren in het restaurant is even niet mogelijk.

  • De water-wellness zoals een jacuzzi, massagedouche meteen voor de deur van de Bed en Breakfast

  • Start de ochtend met een gezond en overheerlijk vers bereid luxe ontbijt naar keuze, die in afgesloten schalen door ons naar de suite wordt gebracht.  Eindig de avond met een 3 gangen diner, die naar je suite wordt gebracht.

  • Werken en ontspanning gaan hand in hand, de bosrijke omgeving nodigt je uit om tussendoor een heerlijk ontspannen wandeling te gaan maken. * Neem een fiets mee om de mooie omgeving te bekijken.

  • De massages en de behandelingen :  op afspraak massages en/of behandelingen. 

 

toeristenbelasting € 3,00 p.p.p.d. voldoen bij aankomst bij de B&B.

Optionele toeslagen: mini bar, ontbijt service, live cooking service, massage en (water) behandelingen op afspraak, extra bedden

Je kan op aanvraag 13:00 uur inchecken bij de B&B dit geldt als vervroegde aankomst + € 25,00. 

Na incheck mag  je meteen gebruik maken van de parkfaciliteiten als deze geopend zijn

(zwembad & sauna op het park)  

Verlengen op de vertrek dag is  wellicht mogelijk  tot 16:00 uur  € 45,00

                                                                                       tot 20:00 uur € 65,00 tot 21:00 uur gebruik zwembad, sauna

 

Via deze link, kom je direct op onze aanvraag/reservering site:

https://www.naturistenbedenbreakfast.com/book-a-room