Thaise voetmassage is een alternatieve geneeswijze die het natuurlijk genezingsproces en de energiedoorstroming van het lichaam activeert. Bij Thaise voetmassage worden de drukpunten op de voetzool met een massagestokje gestimuleerd.  € 35,00 per 45 min.

Maderotherapie is een nieuw.

Madero betekent “hout” in het Spaans en is afkomstig uit Zuid-Amerika. Het is een massagetechniek met speciaal ontworpen houten elementen..

Door specifieke druk uit te oefenen op bepaalde plaatsen van het lichaam, helpt deze therapie om cellulite te verminderen en afvalprocessen te ondersteunen. Het stimuleert de bloedcirculatie en het lymfesysteem van het lichaam. 

€35 / 30 min.  per persoon: Benen, flanken en billen. 
 

Happy feet

Voetenbad & Voetscrub

  •   Eelt verwijderen ( lichte vorm)

  • Nagelriem verzorgen

  • Korte voetmassage

  • Voetenpakking met verzorgende creme

  • € 25,00 per 30 minuten 

Wij geloven dat je pas echt ontspant als je een massage biedt dat eerlijk en zuiver gegeven wordt. Hiermee proberen we lichaam en geest weer in balans te brengen. Als rustpunt in jouw/jullie drukke leven. Deze massage is ook te reserveren als duo/massage, beide masseurs richten op specifieke spanningsvelden die het lichaam en geest mogelijk belasten. 

1 persoon    € 35,00 per 45 min.

2 personen € 65,00 per 45 min.

Ondersteun je lichaam.

Er zijn meerdere behandelingen te reserveren, bijvoorbeeld:

*Gezicht Rasul, groene of witte klei met kruidenextracten.

*Gezicht scrub met hoofd/haar massage

*Lichaam scrub met massage.

*Hydro-wisselbaden therapie

* Stoom massage douche met scrub

*Aroma belevingstherapie

Alle behandelingen worden relaxed verzorgd op locatie.

Te reserveren op de dag van aankomst of op afspraak tijdens je verblijf bij  Naturisten Bed en Baden.  En vergeet niet, gebruik van alle parkfaciliteiten o.a.  zwembad en sauna bij reservering van een suite inbegrepen.

6DC38D00-B083-4112-AB96-E1517C5D66F7-scaled-e1621984849926_edited.jpg

 

** Nieuw 2022**

 BELEVINGS THERAPIE BUBBELBAD

* Inbegrepen. 1 x

Daarna extra te reserveren, vooraf aangeven tijden in overleg.

* Bad wordt op de juiste temperatuur gebracht

*45 minuten relaxen.

*Douchen met kersen scrub.

Voor 01-10-2021 overnachting geboekt, € 7,50 per persoon per sessie. 

 

Belevingstherapie in het Bubbelbad.

Warmte en geur hebben invloedssfeer op ons lichaam en geest. In de waarneming heeft elk ingrediënt een koppeling naar een eigen (energetische) interactie met het menselijke energieveld.

De Aroma-beleving therapie die we aanbieden is hierop gebaseerd,  een warmbubbelbad gevuld met aroma's gekoppeld aan een tijdstip, seizoen of gevoel. De aroma en warmte heelt lichaam en geest. Bubbels uit, drijf (float)op het water en geniet van de ondergaande zon of sterrenhemel, of regendruppels en sneeuwvlokken, voel je 1 met de natuur.

Lichaam en geest komen in balans, ervaar de kalmerende werking van het water in combinatie met geur en als afsluiter een heerlijke scrub.

Deze beleving is 1x inbegrepen wanneer u in 2022 een suite boekt,

geboekt voor 01-10-2021 dan kunt reserveren vanaf € 7,50  per persoon per sessie van 45 minuten

*Het is niet toegestaan om zelf meegebrachte oliën of geuren in het bubbelbad te gebruiken.

* De therapie wordt voorbereid. 

4215f7df9d5a094faacfb8176c097f05 Bellypaint_edited.jpg

Tijdens je zwangerschap kan het soms zo zijn dat je eventjes de extra kilo’s die je lichaam met zich meedraagt niet meer wilt voelen. Ga dan lekker Floaten in het warme beleving bad tijdens de zwangerschap, is heerlijk voor jou en de baby in je buik!  Je partner kan gezellig meedoen met je oefeningen. Het grote voordeel om te Floaten bij de Naturisten Wellness Bed & Baden is natuurlijk dat je GEEN strakke badkleding draagt maar puur natuur genieten van alle warme watergolven op je blote lijf.

Geniet van het moment dat je op je rug drijft en je voelt hoe het water je rug ondersteunt. Rek je beenspieren door je hiel richting je billen te plaatsen. Of houd je been gestrekt en til deze langzaam omhoog.  Ga op je knieën zitten en beweeg je heupen van links naar rechts en andersom. Voel je hoe soepel dat gaat? Je zult merken dat het water je daarbij helpt. Door simpele oefeningen te doen, onder begeleiding houd je je lichaam lekker soepel en ontspannen. Door de spieren rustig aan te spannen en weer los te laten, daarbij lettend op je ademhaling bereik je de totale ontspanning.  Floaten tijdens de zwangerschap is niet alleen oefeningen doen voor je gezondheid, het is ook een ideale manier om met je baby in de buik te spelen!

Je baby geniet namelijk ook intens van het Floaten en de warme aandacht van jullie als aankomende ouders.  

We doen een korte begeleiding met instructies, daarna kan jij en je partner samen met de baby oefenen maar bovenal genieten. Zwangerschap floaten € 25,00 per sessie  30 minuten

Vind je het ook leuk je mooie zwangere buik te laten beschilderen en daarna vast te leggen op de foto?

Reserveer dan de Bellypaint!  € 35,00